Actualitate, Stirea Zilei

(UPDATE) Tragedie în comuna Mogoș: O femeie de 76 de ani a decedat după ce a fost atacată de câinii din gospodărie

O femeie în vârstă de 76 de ani din comuna Mogoş, Munţii Apuseni şi-a gdupă ce a făsit sfârșitul după ce a fost atacată de câinii de pază din proprie gospodărie. Aceasta a murit în weekend, în urma rănilor grave provocate de patrupede.

Din primele informaţii, femeia avea 76 de ani şi locuia singură într-o casă aflată într-o zonă izolată din localitatea Cristeşti, comuna Mogoş. Cadavrul a fost găsit de un vecin, sâmbătă dimineaţa, însă este posibil ca aceasta să fi decedat încă de vineri seara.

Vecinul s-a deplasat la gospodăria femeii, după ce animalele acestuia – vitele care se întorceau de la păşunat au ajuns la proprietatea lui. Astfel, şi-a dat seama că era ceva în neregulă şi a mers spre casa vârstnicei. A găsit-o fără viaţă, într-o livadă de pruni, după gardul împrejmuitor. Avea mai multe răni grave provocate prin muşcături de câini.

În urma concluziilor medicilor legişti, moartea s-a produs în urma hemoragiei externe masive provocate prin muşcături canine.

Femeia avea patru câini de pază pe proprietatea ei.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 18.07.2015, în jurul orei 9.45, Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că la o locuinţă din localitatea Cristeşti, comuna Mogoş, a fost găsit cadavrul unei femei, prezentând mai multe plăgi, posibil muşcături de animale.

Echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a identificat, pe un fânaţ, cadavrul victimei C.V., de 76 de ani, care prezenta mai multe leziuni la nivelul mâinilor şi al spatelui.

Se pare că victima locuia singură şi avea patru câini de talie mare, care au fost găsiţi liberi, în zona locuinţei sale.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Câmpeni, iar în urma necropsiei, medicii legişti au concluzionat că moartea a fost violentă şi s-a datorat

hemoragiei externe masive ca urmare a multiplelor plăgi prin muşcătură canină.

În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...