Actualitate, Educatie, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Universitatea „1 Decembrie 1918”din Alba Iulia organizează concurs pentru tinerii informaticieni

Facultatea de Științe Exacte și Inginerești din cadrul Universității „1 Decembrie 1918”din Alba Iulia lansează cea de-a treia ediție a concursului ”in4it-UAB” pentru elevii din clasele a XI-a și a XII-a din județul Alba, pasionați de Informatică.

Concursul se va desfășura în primăvara acestui an – 13 aprilie 2019, termenul final deînscriere fiind 7 aprilie 2019. În cadrul concursului se vor oferi premii. De asemenea, concurenților premianți li se oferă anumite facilități la Concursul de Admitere 2018, în cazul în care vor opta pentru specializarea Informatică din cadrul Facultății de Științe Exacte și Inginerești a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, mai multe detalii fiind menționate în regulamentul concursului.

Concursuleste organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Alba, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Casa Corpului Didactic Alba și se adresează elevilor declasele a XI-a și a XII-a din județul Alba, indiferent de profilul liceului sauspecializarea urmată.

În plus, gazdele vin în întâmpinarea elevilor, oferindu-le în lunile următoare cursuride pregătire în domeniul Informaticii. Cursanții nu sunt condiționați de participarea la concursul naţional ”in4it-UAB”. Astfel, echipa de organizare propune un format inedit prin care toți liceenii pasionați de informatică sunt sprijiniți și încurajați să participe la concurs, la admiterea la facultate sau să opteze pentru o carieră în domeniul IT.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 ianuarie 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...