Actualitate, Sport, Stirea Zilei

Unirea Alba Iulia a dispărut datorită mercenarilor!

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba dar şi fost mare arbitru internaţional şi jucător al Unirii Alba Iulia, Sorin Corpodean a făcut astăzi o declaraţie interesantă în ce priveşte situaţia în re a ajuns Unirea Alba Iulia.

Corpodean a declarat că echipa dispărut datorită mercenarilor, jucători aduşi pe bani mulţi şi care nu au pus suflet.

„Unirea aproape a dispărut datorită jucătorilor aduşi de afară, pe sume mari şi care mulţumiţi de banii din contract nu au dorit performanţă şi nici nu au pus suflet” a declarat Corpodean.

Trebuie spus că Unirea Alba Iulia care evolua acum cinci ani pe prima scenă fotbalului românesc, evoluează acum în Liga a V-a doar datorită unor oameni cu suflet mare precum preşedintele Mihai Dăscălescu, Bebe Brumar şi încă câţiva care nu au părăsit echipa fanion a judeţului după ce aceasta a avut mari probleme financiare şi juridice ce au dus la retragerea din campionatul Ligii a II-a înainte de returul campionatului 2012-2013.

Totuşi la începutul sezonului 2014-2015 Unirea şi-a înscris o echipă, bazată pe mulţi tineri, în Liga a V-a din Alba.

Trebuie spus că declaraţia vine după ce Consiliul Judeţean Alba a decis încheierea parteneriatului cu AJF Alba, lucru ce poate duce la situaţii critice pentru multe echipe din Liga IV-a şi a V-a din fotbalul judeţean şi foarte mulţi jucători talentaţi din judeţ vor alege să joace la alte echipe din ţară..

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 ianuarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...