Actualitate

Unde te duci tu mielule…

Un tânăr din Blaj a sustras un miel din gospodăria unui vecin şi a vrut să-l vândă contra sumei de 15 lei. Jandarmii l-au surprins în flagrant, iar acum riscă să răspundă penal pentru fapta sa.

Un cetăţean domiciliat pe strada Sălciilor din municipiul Blaj s-a prezentat sâmbătă, 28 februarie la sediul Secţiei de Jandarmi din localitate şi a solicitat ajutor deoarece, în jurul orei 21.00 constatase că-i dispăruse un miel şi bănuia că acesta fusese sustras. Imediat, un echipaj de jandarmerie a acţionat pentru căutarea autorului furtului, iar în jurul orei 21.30 a fost identificat principalul suspect.

Este vorba de P.M. în vârstă de 18 ani, care a recunoscut că, în jurul orei 20.30 a intrat într-o gospodărie situată pe strada Sălciilor şi a sustras un miel, cu intenţia de a-l valorifica în interes personal. Tot el a mai spus că a încercat să-l vândă cât mai repede unui trecător, un bărbat domiciliat în Târnăveni, contra sumei de 15 lei. Ca urmare a intervenţiei oportune a jandarmilor tranzacţia nu a mai avut loc.
Păgubitul şi-a recuperat prejudiciul, iar în cauză, existând suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat, jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Blaj pentru continuarea cercetărilor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...