Actualitate, Stirea Zilei

Unde se ascund microbii în casa ta?

bucatarie fara microbiExistă câteva reguli clare de igienă pe care bunele maniere le impun de ani buni. Toată lumea știe că spălatul mâinilor, de cât mai multe ori pe zi, este o metodă de prevenție destul de eficientă împotriva diverselor afecțiuni la care, fără voia noastră, ne expunem zilnic. Cu toate acestea, e posibil să nu bănuiești cât de multe bacterii și microbi se ascund în casa ta, pe care (până să citești acest material) o considerai curată. Însă, liniștește-te, specialiștii susțin că uneori nici cele mai meticuloase măsuri de curățenie nu elimină în totalitate bacteriile și microbii.

În casele în care există copii sau animale de companie, măsurile de prevenție și programul de curățenie trebuie ‚exagerate’. Eficiența produselor de curățat este ceva absolut necesar. Praful, spațiile închise sau incorect aerisite și chiar schimbarea temperaturilor în funcție de sezon, pot afecta igiena casei tale. În urma mai multor experimente, specialiștii au decretat: bucătăria poate ascunde mai multe bacterii decât baia. Spațiile închise și mirosul greu pe care o cameră fără aerisire îl dobândește în timp, necisită o atenție sporită din partea ta.

Dacă locuiești în mediul urban, cu siguranță te confrunți cu problema prafului. Aceasta este o problemă universală care ține și de poluare. Nu ai cum să scapi de praf și nici nu poți să fii 100% în siguranță, decât dacă locuiești într-un mediu complet steril. Ceea ce este imposibil. Nici chiar spitalele nu reprezintă un mediu 100% steril, știm cu toții asta.

Totuși, pentru a nu-ți asuma niciun risc atunci când vorbim despre sănătatea ta și a celor dragi ție, e bine să folosești produse de cea mai bună calitate. Pentru o dezinfectare în profunzime și o curățenie care să persiste, îți recomandăm un produs profesional, conceput cu cea mai mare grijă pentru sănătatea umană și nu numai. Asevi Gerpostar de la Pons Ro Prodcom este soluția dezinfectantă concentrată fără leșie care poate fi folosită cu cea mai mare încredere chiar și în gospodăriile în care există copii mici sau animale de companie. Datorită formulei speciale, Asevi Gerpostar are o putere maximă de curățare, eliminând bacteriile într-un procent incredibil. Dacă folosești această soluție, vei avea garantat o curățenie de durată. Mai mult, dacă copilul tău vrea să câștige produse gratuite (pentru un an întreg!) pentru școala la care învață, trebuie doar să se înscrie la concursul Asevi ”Cea mai curată școală/clasă”, aici. Aceasta este dovada supremă că Pons Ro Prodcom nu se dezice atunci când vine vorba despre asumarea responsabilităţii.

Iar dacă vrei să dai casei tale o aromă unică, inconfundabilă și mereu proaspătă, tot pe expertiza spaniolă trebuie să te bazezi. Încearcă odorizantul Asevi Fresh, spaima spațiilor urât mirositoare. Mirosurile nu au nicio șansă dacă folosești produsele din aceasta gamă.

Dar cel mai bine e atunci când te convingi singur/ă. Oferă-i casei tale răsfățul cuvenit și…folosește produsul potrivit!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 decembrie 2017

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...