Actualitate

Un tânăr din Aiud bătut crunt într-un bar din Alba Iulia

Poliţiştii din Alba Iulia i-au reţinut pe doi tineri care în noaptea de 03/04 martie a.c., au provocat un scandal într-un local public din municipiul Alba Iulia. În timpul scandalului un tânăr de 20 de ani din Aiud, a fost agresat, suferind leziuni grave în zona feţei.

La data de 16 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au reţinut pe R.I.N., de 25 de ani, din Cugir şi D.G.V., de 25 de ani, din Alba Iulia , doi tineri ce sunt cercetaţi penal după ce au provocat un scandal într-un local public situat pe B-dul Transilvaniei din municipiul Alba Iulia.

Conform primelor cercetări în noaptea de 3/4.martie, în jurul orelor 02,00, au fost implicaţi într-un conflict spontan produs în localul public, în timpul căruia R.I.N. i-a aplicat unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Aiud, mai multe lovituri cu pumnul, provocându-i leziuni care, potrivit certificatului medico legal prezentat în dosar, necesită 50 – 55 de zile de îngrijiri medicale (fractură mandibulară şi fractură dentară).

Faţă de R.I.N. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar faţă de D.G.V. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. În cursul zilei de azi, 17 martie, cei doi tineri vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...