Actualitate, Stiri

Un şofer din Maramureş a accidentat o fetiţă în Vinţu de Jos şi a fugit de la locul faptei

Poliţiştii rutieri din Alba Iulia, au fost sesizaţi ieri, în jurul orei 11:30, de către un bărbat din comună, cu privire la faptul că în dimineaţa aceleiaşi zile, fiica sa, în vârstă de 12 ani, a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în jurul orelor 07,20, minora a fost acroşată de un autoturism, în timp ce era angajată în traversarea regulamentară a străzii Lucian Blaga din Vinţu de Jos.

După producerea accidentului, şoferul autoturismului a oprit şi a coborât din maşină şi, după ce a constatat că minora nu este rănită grav, şi-a continuat drumul, fără să anunţe poliţia despre evenimentul rutier.

Minora a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost identificat autoturismul implicat în accident şi conducătorul auto vinovat de producerea lui. Este vorba despre D.C., de 34 de ani, din Ieud, judeţul Maramureş, faţă de care a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...