Actualitate, Comunicate

Un șofer de 20 de ani din Abrud și-a împins autoturismul în albia unui râu și s-a ales cu dosar penal

Un șofer în vârstă  de 20 de ani din Abrud a rămas marți seara cu autoturismul suspendat pe un pod pietonal din localitate. Acesta a încercat să-l împingă dar l-a răsturnat în albia râului ”Valea Abrudel”. Pentru că a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea probelor de sânge, polițiștii i-au întocmit dosar penal. 

Potrivit IPJ Alba, în seara zilei de 28 iulie, poliţiştii din Abrud au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

F.A., un tânăr de 20 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism, a încercat să traverseze podul pietonal care face legătura între D.N. 74 şi strada Aleea Copiilor din Abrud, însă datorită îngustimii podului, la un moment dat, autoturismul a rămas suspendat. Şoferul a încercat să-l împingă dar l-a răsturnat în albia râului „Valea Abrudel”.

Poliţiştii ce au intervenit pentru soluţionarea evenimentului rutier, au constatat că tânărul conducător auto emana halenă alcoolică şi i-au cerut să se supună testării cu aparatul etilotest şi recoltării probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă tânărul a refuzat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337, alin. 1, din Codul Penal.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...