Actualitate

Un şofer beat s-a răsturnat

foto: novatv.ro
foto: novatv.ro

La data de 28.07.2013, ora 20:14, Poliţia Oraşului Cugir, a fost sesizată cu privire la faptul că pe drumul vicinal din Vinerea şi locul numit Poiana cu Goruni, s-a produs un accident.

Echipa de cercetare deplasară la locul evenimentului a constatat că P.F.D., de 53 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului iar într-o curbă la dreapta s-a răsturnat în partea stângă a drumului.

În urma accidentului atât conducătorul auto cât şi pasagerul de pe scaunul din dreapta, au suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internaţi în spital.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele lui fiind întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică pete limita legală”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...