Actualitate

Un şofer a fost urmărit ca-n filme din Sibiu până în Sebeş

foto: adiochisinau.md
foto: adiochisinau.md

Poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată telefonic de către  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, cu privire la faptul că pe raza oraşului Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu un conducător auto căruia poliţiştii i-au solicitat să oprească autovehiculul nu a respectat semnalul regulamentar al acestora.

Poliţiştii rutieri din Sebeş au efectuat imediat un filtru la intrarea în municipiul Sebeş dinspre judeţul Sibiu, dar conducătorul autoturismului în cauza nu a oprit nici la semnalul regulamentar al acestor poliţişti, continuând deplasarea spre centrul municipiului Sebeş, unde, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu bordurile ce separau cele două sensuri de mers.

La sediul Poliţiei municipiului Sebeş, unde a fost condus conducătorul auto, s-a procedat la identificarea acestuia, stabilindu-se că se numeşte Paul C., de 24 de ani, din oraşul Călan, Hunedoara.

De asemenea s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, iar autoturismul este proprietatea fratelui său.

Întrucât persoana în cauză emana aburi de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,71 alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă, faţă de Paul C., sub aspectul comiterii infracţiunilor de prev. şi ped. de art. 85, art. 86 şi art. 87 din OUG 195/2002 republicată.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...