Actualitate, Locale, Locuri De Munca, Stirea Zilei, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Un site de anunțuri din Alba Iulia face concurență marilor corporații din domeniu

În luna aprilie a anului 2016, un antreprenor tânăr din Alba Iulia a avut inițiativa de a lansa pe piață un site de anunțuri care să ofere oamenilor de afaceri din toată România posibilitatea de a-și promova cu succes bussiness-ul în mediul on-line.

În primul rând, albaiulianul a vrut să aducă în echipa sa oameni tineri și de perspectivă cărora să le dea încredere și pe care să îi promoveze. În acest sens, antreprenorul a angajat doi tineri absolvenți ai Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia, secția informatică, (Marius și Andrei), împreună cu care a trecut la crearea practic ”din nimic” a unui site de anunțuri care să rivalizeze cu cele mai mari site-uri de profil de pe piață.

Astfel, după o muncă asiduă de mai bine de un an, site-ul negociat.ro a debutat pe piața de promovare on-line din România.

Negociat.ro este o platformă de anunțuri gratuite on-line unde utilizatorii pot publica gratuit anunțuri din toate domeniile. Pentru magazine on-line, site-uri de turism, agenții imobiliare, etc este oferită posibilitatea de a încărca, prin intermediul unui feed, anunțurile/produsele în categorii relevante.

Acest site de anunțuri a creat sute de campanii publicitare și a avut parte de sute de clienți mulțumiți dar, în contextul actual în care oamenii caută informația din mai multe canale media, și pentru a avea clienți pe deplin mulțumiți, negociat.ro a trebuit să promoveze anunțurile pe toate canale media cu impact semnificativ, pentru a exploata la maximum valoarea lor.

Negociat.ro este prima platformă care promovează cu un buget limitat pe rețelele sociale o parte din anunțurile adăugate de utilizator. Anunțurile care vor fi promovate sunt alese aleatoriu și se vor afișa în cadrul rețelelor de socializare din zona lor.

Anunțurile pentru locuri de muncă sau anunțurile publicate prin feed de magazinele online au parte de un buget mai mare pentru promovarea în social media. De exemplu, un antreprenor din București vrea să dea un anunț de angajare în Cluj, în acel moment, anunțul va fi direcționat spre canalele proprii locale din acea zonă.

În cazul în care același antreprenor din București dorește angajați din Timișoara sau din orașele și comunele învecinate, anunțul său va fi direcționat spre canalul social media din zona respectivă.

La fel ca și la persoanele fizice, direcționarea spre locație se face aleatoriu și costurile pentru afișarea platită în social media sunt suportate în totalitate de negociat.ro. În cazul în care un antreprenor dorește o campanie personalizată pe mai multe locații din țară, atunci va primi o ofertă de preț în acest sens pentru care antreprenorul trebuie doar să facă o cerere de ofertă pe adresa de contact a negociat.ro

Negociat.ro este un site de anunțuri în continuă dezvoltare și, în conformitate cu dorințele clienților și tendințele pieței, se adaptează continuu pentru a oferi clienților săi cele mai bune soluții de promovare a afacerilor lor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 noiembrie 2018

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...