Actualitate, Stiri

Un premiu special şi o menţiune obţinute de două eleve ale Centrului de Cultură Augustin Bena Alba

Festival cantoÎn perioada 11-12 aprilie 2014, la Brăila s-a desfășurat finala Festivalului Național de Muzică ușoară ,,Armoniile Dunării”, festival care se află la a V-a ediție și care a avut 3 categorii de vârste 7 – 10 ani;11 – 14 ani; 15 – 18 ani. Judeţul Alba a fost reprezentat cu cinste de două eleve ale Centrului de Cultură Augustin Bena.

Juriul a fost alcătuit din compozitori, profesori de canto şi personalităţi din domeniul muzicii uşoare româneşti. Notarea în concurs s-a facut cu respectarea strictă a criteriilor de jurizare: calităţi vocale, intonaţie, interpretare, ţinută scenică, expresivitate, personalitate artistică, dificultatea pieselor şi alegerea repertoriului adecvat vârstei concurentului.

La cea de-a treia categorie de vârstă 15-18 ani, din cei 13 concurenti prezenti in concurs Centrul de Cultură ,,Augustin Bena ” Allba (clasa de canto muzică ușoară coordonată de prof. Marinela Popa ) a fost reprezentat de Bianca Chiorean- care a obținut Premiul Special și Andreea Ardeleanu – care a obținut Menţiune.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...