Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Un pompier din Alba Iulia ieșit din tură, în timpul deplasării spre meciul România-I. Feroe de la Cluj, a acordat primul ajutor victimei unui accident de pe A3

Marți, 26 martie, pe timpul deplasării spre meciul de fotbal susținut de echipa națională la Cluj-Napoca, plutonierul major GROZA Mircea-Nicolae din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba-Iulia a fost unul dintre primii sosiți la locul producerii unui accident rutier pe autostrada A3 soldat cu două victime.

Plutonierul major GROZA Mircea-Nicolae a evaluat situația și starea de sănătate a victimelor, a luat legătura cu serviciile profesioniste prin numărul unic de urgență 112, a acordat primul ajutor unei victime aflate într-o stare mai gravă, a evaluat cu responsabilitate victima asigurându-i acesteia confortul termic și i-a acordat îngrijirile medicale de bază până la sosirea echipajelor specializate.

Pentru profesionalismul și modul exemplar în care a acționat conducerea Detașamentului de Pompieri Alba-Iulia, îl felicită pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 martie 2019

About Author

Ziarul Apulum


ONE COMMENT ON THIS POST To “Un pompier din Alba Iulia ieșit din tură, în timpul deplasării spre meciul România-I. Feroe de la Cluj, a acordat primul ajutor victimei unui accident de pe A3”

  1. Un om de excepție!!!Bravo!!!De așa oameni avem nevoie in țara noastră!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...