Actualitate, International, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Foto, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Un polițist din cadrul IPJ Alba va lua parte la o nouă misiune internațională

Agentul principal de poliție Tolca Adrian va participa, timp de aproape 3 săptămâni, la o misiune de suport operativ a Poliției Române, în Germania, la Berlin. Polițistul se află la cea de-a patra misiune internațională, în ultimii 3 ani.

În perioada 25 noiembrie – 16 decembrie 2019, agent principal de poliție Tolca Adrian, ajutor șef de post la Postul de Poliție Lupșa, va participa, alături de alți polițiști români, la o misiune internațională, la Berlin.

Misiunea are ca scop acordarea de sprijin polițiștilor germani, pe perioada desfășurării manifestărilor dedicate Sărbătorilor de Iarnă, în capitala Germaniei.

Printre sarcinile pe care le au de îndeplinit polițiștii români se numără participarea la activitățile de patrulare în cadrul echipelor comune de cooperare cu reprezentanți ai poliției germane, dar și asigurarea unei interacțiuni facile între polițiștii germani și cetățenii români aflați în capitala Germaniei.

Agentul de poliție Tolca Adrian nu participă pentru prima dată la o misiune de suport operativ, internațională, organizată de Inspectoratul General al Poliției Române.

La sfârșitul lunii iulie 2016 a luat parte la misiunea de menținere a ordinii și siguranței publice cu ocazia Zilelor Mondiale ale Tineretului, desfășurate în Polonia, la Cracovia, manifestare la care a participat Sanctitatea Sa Papa Francisc. În perioada 27 noiembrie – 18 decembrie 2017, polițistul din Alba a luat parte la o altă misiune desfășurată în Germania, la Berlin, iar în perioada 03 mai – 31 iulie 2019, alături de alți 5 polițiști români, a participat la o misiune de suport operativ, în Cehia.

Participarea colegului nostru la succesul misiunilor internaționale organizate de Inspectoratul General al Poliției Române a fost apreciată atât de colegii străini cu care a colaborat cât și de cetățenii cu care a interacționat.

În anul 2018, acesta a fost decorat cu Brevet Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne pentru Misiuni Internaționale, iar în anul 2019 a fost decorat cu Certificatul Memorial al Poliției Cehe pentru activitatea exemplară în cooperarea polițienească internațională și cu două certificate de apreciere din partea Poliției Regiunii Pardubice, din Republica Cehă, pentru activitatea de cooperare polițienească internațională.

Tolca Adrian are 30 de ani, este polițiști din anul 2010, este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca și a facultății de drept și vorbește limba engleză.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 noiembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...