Actualitate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Foto, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Un Pet Shop local din Alba Iulia face concurență marilor magazine de profil

Un antreprenor din Alba a reușit să ridice o afacere locală la nivel național. Nicoară Pet Shop face acum concurență mariilor branduri din domeniu. Administratorul magazinului spune că succesul unui magazin Pet Shop sunt produsele de calitate.

”Dacă produsele nu sunt de calitate înseamnă că nu respectăm animalele! La Nicoară Pet Shop respectul față de animale stă pe primul loc. Produsele noastre au o calitate ridicată, iar prețurile sunt mult mai mici față de alte magazine. De curând am lansat și afacerea on-line, iar clienții nu au întârziat să apară. Avem o colaborare bună și cu eMAG unde produsele noastre se vând din ce în ce mai mult. Suntem foarte mulțumiți și le mulțumim clienților din Alba Iulia și celor din județul Alba care vin în magazinul nostru și cumpără produse de calitate superioara. Doar datorită lor am ajuns să fim unul dintre cele mai bune magazine de Pet Shop din Alba Iulia și chiar din județul Alba. Vă așteptăm în continuare la magazinul din Alba Iulia, în Cetate, pe Bulevardul Revoluției, vizavi de Flanco, sau on-line pe nicoarapetshop.ro.” ne-a declarat patronul magazinului Nicoară Pet Shop.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 iulie 2019

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...