Actualitate

Un pacient beat a făcut scandal la UPU Alba Iulia

ab-spital_04ddaba777Un bărbat de 41 de ani a fost sancţionat contravenţional de jandarmi deoarece a agresat verbal personalul de serviciu de la Secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean Alba.

Bărbatul locuieşte pe raza comunei Ţânţăreni, judeţul Gorj şi se afla în avansată stare de ebrietate.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112, de un asistent medical.

Acesta a relatat că un bărbat, după ce a primit ajutor medical de specialitate, a devenit recalcitrant, agresând verbal personalul de serviciu.

La spital s-a deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmerie, iar la sosirea acestuia bărbatul turbulent tocmai îl trăgea de halat pe asistentul medical care semnalase incidentul la 112, le înjura şi le ameninţa pe celelalte cadre medicale cu acte de violenţă.

Mai mult, nu s-a conformat indicaţiilor jandarmilor de a înceta comportamentul violent şi a oferi detalii asupra identităţii sale.

În aceste condiţii, a fost imobilizat şi condus cu autospeciala de intervenţie a jandarmeriei la sediul poliţiei.

Pe drum însă, bărbatul s-a calmat, a acceptat să coopereze cu forţele de ordine, şi-a recunoscut fapta, a spus că o regretă şi a pus-o pe seama alcoolului consumat.

Identificat ca fiind Marius I. ( 41 de ani), domiciliat pe raza comunei Ţânţăreni, judeţul Gorj, acestuia i-au fost explicate consecinţele legale ale comportamentului pe care l-a avut în incinta spitalului şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...