Actualitate, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Foto, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Un nou caz de violență între minori la Cugir!!!

Miercuri, 10 iulie, au apărut noi imagini pe Facebook cu un nou caz de violență în care sunt implicați mai mulți minori. Din primele informații se pare că agresiunea a avut loc luni sau marți (8 sau 9 iulie).

În acest sens, IPJ Alba a făcut public următorul comunicat:

”Până în momentul de față (11 iulie) la Politia Cugir nu a fost înregistrată vreo plângere în acest sens. Ca urmare a imaginilor apărute, polițiștii din Cugir s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea iinfracțiunii de loviri sau alte violențe și urmează să efectueze verificări în vederea identificării persoanelor din videoclip.

Joi, 11 iulie, lucrători din cadrul Politiei oras Cugir au procedat la indentificarea persoanelor din videoclip și au constatat că este vorba de un minor de 13 ani, care a fost agresat fizic de catre un un alt minor de 16 ani.
Din cercetari a rezultat faptul că, agresiunea a avut loc ca urmare a unei neîntelegeri verbale, întrucât cei doi minori nu aveau nicio relație de prietenie. Părinții minorului agresat s-au prezentat la sediul Poliției Cugir si au fost audiati.
Se efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt.”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 iulie 2019

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...