Sport

Un jandarm din județul Alba îmbină în mod armonios profesia cu pasiunea pentru sport

Un jandarm din județul Alba îmbină în mod armonios profesia cu pasiunea pentru sport.

Plutonierul adjutant Daniel Leonte, jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba, este de aproape 30 de ani practicant de arte marțiale. În prezent el este instructor de Shinkami Ryu și mărturisește că prin intermediul sportului pe care îl practică cu drag a învățat că disciplina și autostăpânirea sunt calități ce se clădesc în timp, prin muncă și dedicare.

Militarul vorbește cu atâta pasiune despre acest sport, încât poate convinge pe oricine să calce măcar o dată pragul sălii, pentru a face cunoștință cu “lumea minunată a artelor marțiale”. Dovadă îi stau sutele de cursanți care “au trecut prin mâna lui” și care se întorc mereu cu drag la antrenamente. Începând cu elevi de patru ani și până la jandarmi și polițiști, toți învață că acest sport nu este doar un mod de a petrece timpul liber, ci o balanță care creează echilibru între trup și suflet.

Deși a întâlnit nenumărate situații violente în timpul misiunilor de ordine publică, tehnicile învățate și autodisciplina l-au ajutat să acționeze întotdeauna în mod corect, conform prevederilor legale.

”La nivelul instituției ne mândrim și cu alți practicanți de sporturi, cum ar fi sporturi de contact, fotbal, tenis de câmp, șah și oină”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

The post Un jandarm din județul Alba îmbină în mod armonios profesia cu pasiunea pentru sport appeared first on albapesurse.

Un jandarm din județul Alba îmbină în mod armonios profesia cu pasiunea pentru sport. Plutonierul adjutant Daniel Leonte, jandarm în cadrul Inspectoratului…
The post Un jandarm din județul Alba îmbină în mod armonios profesia cu pasiunea pentru sport appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 februarie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...