Actualitate, Stirea Zilei

Un criminal în libertate!!! Cine a ucis-o pe Alina, escorta din M3?!?!?!

Cazul Alinei Bianca Tănăsie, tânăra care a fost găsită înjunghiată miercuri dimineața, în apartementul în care locuia cu chirie în blocul M3, continuă să le dea bătăi de cap procurorilor și polițitilor criminaliști. După 48 de ore de la descoperirea faptei, ucigașul se află încă în libertate.  Rezultatele autopsiei  au confirmat bănuielile inițiale, care conduceau spre crimă, iar numărul de plăgi înțepate, respectiv șase, dezvăluie faptul că este vorba de o crimă pasională. Procurorii au confirmat și faptul că tânăra a fost înjunghiată în partea superioară a spatelui, în zona cervicală.

Alina Bianca Tănăsie s-a născut la Drobeta Turnu Severin, dar s-a mutat la Arad cu tatăl său. La Alba Iulia, tânăra a ajuns în urmă cu șase luni, împreună cu prietenul ei cu care este împreună de mai mulți ani. De altfel, într-un interviu acordat unei televiziuni naționale, tatăl ei îl include pe acesta în cercul posibililor suspecți.

Ieri după amiază, tatăl fetei a ridicat trupul acesteia de la Laboratorul de Medicină Legală din Alba Iulia.

Echipele de procurori și polițiști continuă cercetările, până la identificare și trimiterea în instanță a autorului crimei care a șocat Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 februarie 2016

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...