Actualitate, Stirea Zilei

Un bărbat din Ighiu şi-a înjunghiat fratele după un conflict spontan

Un bărbat din Ighiu riscă să-şi petreacă următori ani după gratii după ce şi-a înjunghiat fratele în urma unui conflict.

Poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de respectivul bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Ighiu, care, în urma unui conflict spontan, şi-a agresat fratele şi i-a cauzat leziuni ce nu i-au pus viaţa în pericol.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că C.C., de 53 de ani, în timp ce se afla la locuinţa fratelui său, în vârstă de 37 de ani, datorită unor neînţelegeri survenite spontan, i-a aplicat două lovituri cu un cuţit, în zona omoplatului stâng.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale şi a fost examinată medico – legal.

Potrivit concluziile medico –legale preliminare, victima are nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale, iar leziunile traumatice suferite nu i-au pus în primejdie viața.

Poliţiştii continuă cercetările faţă de C.C. sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.
Acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 27 aprilie a.c., va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...