Actualitate

Un bărbat din Ighiu şi-a bătut soţia la locul de muncă

Poliţiştii din Ighiu l-au reţinut pe un bărbat din comună care şi-a agresat soţia. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „violenţă în familie”.

La data de 25 mai, poliţiştii Postului de Poliție Ighiu au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 36 de ani din comuna Ighiu, cu privire la faptul că soţul său a agresat-o.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în dimineaţa zilei de 25 mai, a.c., în timp ce se aflau în incinta societăţii comerciale din Ighiu la care sunt angajaţi, între B.A.F., de 27 de ani şi soţia sa au avut loc discuţii contradictorii, pe fondul geloziei şi a unor neînţelegeri mai vechi.
În timpul conflictului, femeii i-au fost aplicate mai multe lovituri şi a suferit leziuni corporale, inclusiv o plagă înţepată la nivelul piciorului stâng.
Poliţiştii au luat faţă de B.A.F., măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violenţă în familie, faptă prevăzută și pedepsit de art.199 alin. 1 din Codul Penal.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...