Actualitate, Comunicate

Un bărbat din comuna Bistra l-a bătut pe un cunoscut şi i-a spart parbrizul maşinii, la Târgul de Fete de pe Muntele Găina

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din comuna Bistra riscă dosar penal, după ce a bătut un cunoscut și i-a spart parbrizul mașinii. Incidentul, aplanat de jandarmi, a avut loc duminică, pe timpul Târgului de Fete de pe Muntele Găina.

Conflictul a fost semnalat prin apel la 112, duminică, 19 iulie, la ora 4.30 de o femeie care solicita ajutor de urgenţă deoarece bărbatul alături de care se afla într-o maşină fusese bătut, iar autovehiculul a fost avariat prin spargerea parbrizului. Imediat un echipaj de jandarmerie, care se afla în zonă pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, a contactat-o pe apelantă şi, în urma semnalmentelor oferite de aceasta, a plecat în căutarea suspectului.

Acesta a fost găsit în scurt timp, alături de fratele său. Se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a refuzat să respecte indicaţia jandarmilor de a se opri şi a se legitima, încercând chiar să fugă, drept pentru care a fost imobilizat şi invitat în maşina de intervenţie.

A reieşit astfel că, între presupusul agresor şi victimă există de mai mult timp o stare tensionată, iar când cei doi s-au întâlnit faţă în faţă discuţia dintre aceştia a degenerat spre violenţă fizică.

Factor favorizant al conflictului se pare că ar fi fost şi prezenţa soţiei bărbatului suspectat de agresiune în compania celui care a fost lovit.

Identificat ca fiind M.D. (33 de ani), domiciliat în comuna Bistra, acesta şi-a recunoscut faptele şi în conformitate cu normele de procedură penală, a fost întocmit un proces verbal de constatare a celor întâmplate.

Cercetările în cauză urmează a fi continuate de poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Avram Iancu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...