Actualitate

Un bărbat din Cîmpeni şi-a agresat părinţii şi apoi a sărit cu furca la jandarmi

Scandal într-o familie din Cîmpeni. Un bărbat de 46 de ani din localitatea şi-a agresat părinţii iar mai apoi a încercat să-i lovească pe jandarmii veniţi să aplaneze conflictul.

Incidentul a fost sesizat la Poliţia oraşului Cîmpeni printr-un apel la 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din Cîmpeni are loc un scandal.

Patrula de siguranţă publică, formată din poliţist şi jandarmi, deplasată la faţa locului, a constatat că P.C.M., de 46 de ani, a provocat un scandal în familie, agresându-şi părinţii.
Bărbatul a continuat să se manifeste violent şi după intervenţia forţelor de ordine, folosindu-se de o furcă cu care a încercat să-i lovească pe cei doi jandarmii ce încercau să aplaneze conflictul.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni a dispus reţinerea lui, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj şi violenţă în familie, urmând ca în cursul zilei de azi, 07 aprilie, să fie prezentat Judecătoriei Câmpeni, pentru măsuri legale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 aprilie 2015

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...