Actualitate, Diverse, Stiri

Un bărbat din Bistra a furat o maşină pentru o plimbare

În noaptea de duminică (19 aprilie 2015) spre luni (20 aprilie 2015), în jurul orelor 2.00, polițiștii Postului de Poliție Bistra au fost sesizaţi prin 112 de către un cetăţean din localitatea Gănești că i-a dispărut maşina din curtea casei.

Furtul autoturismului s-a produs în intervalul orar 01.00-01.55, din curtea locuinţei sale i-a fost sustras autoturismul.

Oamenii legii au acţionat prompt şi la scurt timp, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Orașului Baia de Arieş l-a depistat, pe D.N.75, pe raza orașului Baia de Arieș, la volanul acestuia fiind identificat B.L., de 42 de ani, din Baia de Arieş.

Bărbatul a profitat de faptul că maşina a fost lăsată de către proprietari în curtea neîmprejmuită, neasigurată şi cu cheile în contact şi a „împrumutat-o” pentru a de deplasa în localitatea de domiciliu.

Şoferul de la miezul nopţii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...