Actualitate, Social, Stiri

Un bărbat din Abrud a dat peste 43.000 de lei unor vrăjitoare de ocazie pentru alungarea „duhurilor rele”

Suntem în sec. XXI, dar asta nu înseamnă că oamenii s-au luminat foarte mult…

În ziua de 25 august 2014, poliţiştii din Abrud au reţinut 3 femei pentru că l-au înşelat şi şantajat pe un bărbat din Abrud.

Femeile i-au cerut peste 43.000 de lei în schimbul unor ritualuri păgâne care urmau să-l ferească de necazuri şi care ar fi condus la… căsătorie.

În fapt, în data de 25 august 2014, poliţiştii din Abrud au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Abrud, cu privire la faptul că a fost victima unor infracțiuni de înşelăciune şi şantaj, comise de S.A.M., de 36 de ani, din Abrud, B.A., de 67 de ani, din Zlatna şi S.A.C., de 48 de ani, din Zlatna.

 

Iată povestea bărbatului înşelat de cele 3 vrăjitoare de ocazie…

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada decembrie 2013-mai 2014, bărbatul din Abrud a avut o relaţie de prietenie cu S.M.A. pe care a împrumutat-o cu suma de 4.200 de lei, bani ce nu i-au mai fost restituiţi.

Ulterior, femeia, în complicitate cu B.A. şi S.A.C., au cerut şi obţinut de la victimă alţi bani: este vorba de 43.700 de lei, reprezentând contravaloarea unor ritualuri care ar fi condus, în cele din urmă, la căsătoria dintre victimă şi S.M.A. dar şi la alungarea „duhurilor rele”.

Pentru încheierea tuturor ritualurilor, victimei i s-a mai cerut suma de 11.400 de lei a căror neplată ar fi condus la „abaterea unor necazuri mari” asupra sa şi a familiei sale.

Dându-şi seama că a fost înşelat, a cerut ajutorul poliţiei.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor 3 femei, în cursul zile de ieri, 25 august, poliţiştii din Abrud au realizat un flagrant, într-o locaţie de pe raza municipiului Alba Iulia unde victima împreună cu una dintre femei, stabilise întâlnirea în care urma să fie predată suma de 11.400 de lei.

Cele 3 femei au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi, 26 august 2014, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de înşelăciune şi şantaj.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor trei… vrăjitoare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...