Anunturi Publice

Un bărbat de 43 de ani s-a externat de la Spitalul din Abrud, dar nu s-a întors acasă

 387 Vizualizări

Polițiștii din Alba caută un bărbat care a dispărut din Abrud. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 6 martie 2023, în jurul orei 13.30, Postul de Poliție Roșia Montană a fost sesizat de către un bărbat din comuna Roșia Montană, cu privire la faptul că, la data de 25 februarie 2023, fratele său, CORCHEȘ NICOLAE DANIEL, de 43 de ani, s-a externat din spitalul din Abrud și nu a mai ajuns la domiciliu, anunță IPJ Alba.

Bărbatul are următoarele semnalmente:

-175 cm înălțime
-60 de kilograme
-Ochi căprui
-Păr negru

La momentul dispariției purta pantaloni sport de culoare verde, pulover de culoare închisă și era încălțat cu ghete de culoare închisă.

Bărbatul a fost dat în urmărire, iar polițiștii desfășoară activități de căutare.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112, precizează reprezentanții IPJ Alba.

The post Un bărbat de 43 de ani s-a externat de la Spitalul din Abrud, dar nu s-a întors acasă appeared first on albapesurse. 387 Vizualizări Polițiștii din Alba caută un bărbat care a dispărut din Abrud. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112. La data de 6 martie 2023, în jurul orei 13.30, Postul de Poliție Roșia Montană a fost
The post Un bărbat de 43 de ani s-a externat de la Spitalul din Abrud, dar nu s-a întors acasă appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 martie 2023

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...