Actualitate

Un bărbat beat şi cu permisul anulat a produs un accident

politie-girofarCumul de infracţiuni reţinute în sarcina unui conducător auto, depistat în urma producerii unui accident de circulaţie, soldat cu pagube materiale

În data de 19.09.2013, ora 21.06 poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ocna Mureş au fost sesizaţi telefonic prin numărul de urgenţă 112 despre faptul că pe strada Andrei Mureşanu din Ocna-Mureş, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale, în urma căruia a rezultat avarierea unui autoturism.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Marian M., de 44 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce a condus un autoturism aflându-se în stare de ebrietate, pierde controlul volanului şi părăseşte partea carosabilă, răsturnându-se pe partea stângă a drumului şi provocând avarierea autoturismului.

Totodată poliţiştii au stabilit faptul că acesta deţine un permis de conducere care a fost anulat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalului Municipal Aiud, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar de cercetare penală, în care acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice ale unui autovehicul de către o persoană având o alcoolemie peste limita legală” şi „conducerea pe drumurile publice ale unui autovehicul de către o persoană al carei permis de conducere a fost anulat”, fapte prev. si ped. de art. 87, alin. 1 si art. 86, alin. 2 din OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...