Actualitate, HAZ DE NECAZ, Pamflet, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Un albaiulian și-a somat banca la care are credit imobiliar să îi curețe trotuarul de zăpadă

În urma căderilor masive de zăpadă din ultima vreme, un albaiulian care are credit imobiliar a înfruntat nămeții pentru a trimite somație către banca unde și-a făcut rată pe câțiva zeci de ani, pentru ca aceasta își trimită reprezentanții ca să îi curețe trotuarul din fața locuinței.

”În contract scrie că pe timpul achitării ratei, banca deține legal locuința, deci ar trebui să fie responsabilitatea lor să dea la lopată. Aș vrea să văd de urgență vreo câțiva băncoși de ăștia (dacă se poate echipați la costum și cravată) să vină să curețe trotuarul. Și dacă nu vin și o să iau amendă, o să le-o trimit la bancă să mi-o scadă din rată. Dacă stau mai bine să mă gândesc, cred că o să chem Poliția Comunitară din două în două ore să tot scrie la amenzi și până până se termină iarna asta o să ajung să achit rata” ne-a declarat domnul Împrumutel Creditulescu-Imobiliarescu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 decembrie 2018

About Author

Pamfletarul de serviciu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...