SEBES ALBA
Actualitate

Un albaiulian a donat Spitalului 1.000 de euro. Fundaţia „Mission Without Borders” a donat 24 de paturi și 36 de saltele

spital donatiiÎn Postul Paștilor Spitalul Județean de Urgență Alba a primit mai multe donații. Fundaţiei „Mission Without Borders”, din Sibiu a donat Spitalului alte 24 de paturi și36 de saltele, care au ajuns la Alba Iulia, vineri, 19 aprilie și care au fost repartizate în patru Secții din spital. De asemenea a fost donată și suma de 1.000 de euro, din partea unei persoane care a dorit să rămână anonimă.

Paturi cu telecomandă și saltele de bună calitate

La fel ca și mobilierul primit la începutul acestei săptămâni, paturile donate de Fundația „Mission Without Borders” sunt deosebit de utile, fiind dotate cu telecomandă.

Paturile cu telecomandă au fost deja repartizate în patru secții ale Spitalului Județean și la fel si saltelele, care sunt în stare foarte bună. Multumim încă o dată Fundației din Sibiu, care și de această dată ne-a asigurat gratuit și transportul acestor paturi și saltele”, a spus Monica Onețiu, director de îngrijiri la Spitalul Județean de Urgență Alba.

Donație în banii pentru Spital

Spitalul din Alba Iulia a primit astăzi, vineri, și o donație consistentă în bani.

Un bărbat, care a dorit să rămână anonim, a donat o sumă importantă de bani, 1.000 de euro, bani care vor fi folosiți pentru achiziționarea de medicamente și alte material sanitare în folosul pacienților.

Am fost impresionați de gestul acestui bărbat care ne-a abordat cu timiditate și dorim să-I mulțumim pentru generozitate”, a mai spus Monica Onețiu.

 

 

Distribuie Acum

19 aprilie 2013

About Author

Ziarul Apulum


ONE COMMENT ON THIS POST To “Un albaiulian a donat Spitalului 1.000 de euro. Fundaţia „Mission Without Borders” a donat 24 de paturi și 36 de saltele”

  1. sint destui in alba iulia care au bani dar nu se gindesc s a faca un bine mai ales ca e postul pastelui ,pacat ca nu ajutati semeni .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *