Sport

Ultramaratonistul Polgar Levente, premiat de ministrul Tineretului și Sportului

Ultramaratonistul aiudean Polgar Levente a primit, la București, o diplomă de merit din partea ministrului Tineretului și Sportului, Carol Eduard Novak.

”A fost o onoare să primesc diploma de merit din partea domnului Carol Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului. Este campionul meu, pe care îl apreciez tare mult, iar această invitație vine să-mi confirme că efortul pe care l-am depus de-a lungul timpului, în a mă pregăti din punct de vedere fizic, nu a fost în zadar.

Promit să-i urmez exemplul domnului ministru și să nu renunț la pasiunea mea pentru sport. Și, cine știe, poate, în viitor, voi reuși să particip pentru România la competiții sportive mult mai titrate decât cele la care am fost până acum”, a declarat Polgar Levente.

The post Ultramaratonistul Polgar Levente, premiat de ministrul Tineretului și Sportului appeared first on albapesurse.

Ultramaratonistul aiudean Polgar Levente a primit, la București, o diplomă de merit din partea ministrului Tineretului și Sportului, Carol Eduard Novak. ”A…
The post Ultramaratonistul Polgar Levente, premiat de ministrul Tineretului și Sportului appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...