Actualitate, Social

Ultimele zile de vacanţă, primele motive de bucurie la Alba Mall!

1151028_414656271972522_177965632_nAlba Mall, cel mai mare centru comercial din Alba Iulia, este gata de începerea şcolii. Şi în acelaşi timp, gata să-i ajute şi pe cei mici să înceapă şcoala cu bine iar pe părinţii lor cu cheltuieli mai puţine.

În perioada 2- 7 septembrie, Alba Mall strigă catalogul şi organizează cursuri intensive de… shopping, în cadrul campaniei “Back To School Is Cool”.

Pentru fiecare sesiune de cumpărături făcută în această perioadă de părinţi, după masă, în dimineaţa următoare toţi micuţii au şansa să primească toate cele necesare pentru şcoală: de la ghiozdane complet echipate, decorate cu personajele lor preferate până la rechizite personalizate şi foarte multe alte surprize.

Şi tot în septembrie, la Alba Mall se premiază zâmbetele micuţilor din Alba Iulia şi nu numai, la Miss & Mr Junior, o campanie rezervată celor mici cu suflete mari şi zâmbete pe măsură.

Ce au de făcut părinţii? Simplu, până pe 12 septembrie îşi înscriu fetiţa sau băieţelul la concurs, pe www.mallalba.ro, aduna cât mai multe voturi până pe 22 septembrie iar după o săptămână, în 29 septembrie, la marea finală a micilor staruri, vin să-şi ia titlurile de Miss & Mister Junior.

Mallisor Junior şi Mallisoara Junioară. Provocarea Alba Mall e simplă: “arată-le tuturor ce zâmbet uluitor are juniorul tău” şi a pornit din convingerea că micile frumuseţi de acum sunt marile vedete de pe coperta revistelor de mâine.

Cele două acţiuni derulate de Alba Mall la începutul toamnei se încadrează perfect în noul concept de cumpărături lansat de centrul comercial la începutul acestui an, prin care toţi cei care vin în ALBA MALL găsesc mai mult decât cumpărături, soluţii integrate pentru a petrece timp de calitate.

Alba Mall shopping mall inclusive.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...