Sport

Turul Ciclist al Sibiului 2021 va trece și prin județul Alba

Turul Ciclist al Sibiului 2021 va trece și prin județul Alba. Duminică, 4 iulie, va avea loc prima etapă, pe un traseu de 208 kilometri, rundă care ajunge și pe teritoriul județului Alba, la Sebeș, și se termină în cățărare în stațiunea Păltiniș (Sibiu – Sebeş – Jina – Răşinari – Păltiniş). Marți, 6 iulie, Turul Ciclist al Sibiului face o nouă incursiune în județul Alba cu etapa a treia – ultima – care se va desfășura pe un traseu de 226 de kilometri (Sibiu – Mediaș – Blaj – Sibiu).

Turul Ciclist al Sibiului este organizat de Clubul Sportiv Sibiu Sport Project, sub egida Federației Române de Ciclism și a Uniunii Cicliste Internaționale.

”Încă de la prima ediție, care a avut loc în iulie 2011, Turul Ciclist al Sibiului s-a impus drept cea mai titrată competiție ciclistă organizată în România și una dintre cele mai importante din sud-estul Europei, găzduind echipe naționale, Continentale, Pro-Continentale și, în premieră pentru țara noastră, de World Tour”, se arată într-un comunicat al organizatorilor. 

foto: facebook Turul Ciclist Al Sibiului

The post Turul Ciclist al Sibiului 2021 va trece și prin județul Alba appeared first on albapesurse.

Turul Ciclist al Sibiului 2021 va trece și prin județul Alba. Duminică, 4 iulie, va avea loc prima etapă, pe un traseu…
The post Turul Ciclist al Sibiului 2021 va trece și prin județul Alba appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...