Actualitate, Editorial, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Trust de presă pentru oamenii de afaceri din județul Alba.

Un antreprenor lansează din 1 Octombrie 2018, un trust de presă pentru oamenii de afaceri din județul Alba.

Trustul va fi compus dintr-un post de radio, o revistă, un ziar tipărit la nivel județean, șase publicații online și 12 pagini de social media.

’’Suntem de peste 20 de ani pe piața media din Alba.

Ca agenție de publicitate am creat sute de campanii publicitare și am avut parte de sute de clienți mulțumiți, dar vremurile se schimbă, oamenii caută informația din mai multe canale media, iar pentru a avea clienți pe deplin mulțumiți, noi trebuia să controlăm aceste canale media, pentru a exploata la maximum valoarea lor.

De exemplu, un antreprenor din Sebeș vrea să dea un anunț de angajare în Sebeș.

În acel moment, noi îl vom direcționa spre canalele noastre locale din acea zonă.

În cazul în care același antreprenor din Sebeș dorește angajați din Aiud sau comunele învecinate, îl vom direcționa spre canalul media din Aiud.

E foarte important să știi spre ce canal media să direcționezi un antreprenor, iar din această cauză am ales să creăm Platforma Media Alba, platformă care va acoperi tot județul Alba .

Platforma va cuprinde un post de radio, Radio Orion Sebeș-Alba, o revistă, Revista Alba100%, un ziar tipărit la nivel județean, Ziarul Apulum, șase publicații online, ziarulapulum.ro, sebesanul.ro, blajanul.ro, ziaruldeaiud.ro, cugireanul.ro, ziarulmotilor.ro și 12 pagini de social media.

Informațiile live vor fi destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite. Preconizăm că, săptămânal, informația va ajunge la peste 75% din persoanele dornice de informație de pe raza județului Alba și nu numai.” a precizat  C.E.O Platforma Media Alba

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 august 2018

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...