Actualitate

Trupa Dublu Click a fost premiată la cea de-a patra ediție a festivalului Băla Fest!

Orasul Alba Iulia se poate mandri cu niste profesionisti ai rock-lui romanesc cu…iz italienesc; este vorba de noua trupa de fresh- pop rock, Dublu Click, care a fost premiata weekendul acesta la cea de a patra editie a festivalului Băla Fest, din comuna Băla, județul Mureș.

Premiul a fost acordat de catre cunoscuta prezentatoare, actrita si om de televiziune, Gianina Corondan si de presedintele juriului, Steve Teers.

Trupa Tapinarii, care a impartit scena cu cei de la Dublu Click, a tinut sa-i felicite la scena deschisa pentru show-ul sustinut.

Trupa Dublu Click a fost finalista si la concursul Rock the Camp, care s-a tinut in luna iunie la Cluj-Napoca.

Primul album al trupei, intitulat “’Momente’’ a fost lansat in luna februarie 2022, in direct din studiourile TVR 1, in cadrul emisiunii ‘’Cu capul in zori’’ si de atunci au inceput un turneu prin tara.

Pana acum au concertat in Cluj, Timisoara , Arad, Sibiu, Alba iulia, Deva, Bistra, Craiova, Zalau, Brezoi Festival, Bala Fest si urmeaza sambata 30.07.2022 Rockfest Transalpina la Rânca, unde vor imparti scena cu trupe consacrate, printre care Iris, Timpuri Noi si multi altii!

Albumul “Momente” poate fi ascultat pe toate platformele de muzica de specialitate, iar concertul de la festivalul Let’s Meat Festival – Brezoi poate sa fie vazut integral pe Youtube, unde au deschis recitatul pentru Antract si Bosquito in data de 2 Iulie 2022.

Daca vreti sa-i tineti aproape, ajunge sa faceti un click pe pagina lor de Facebook…

The post Trupa Dublu Click a fost premiată la cea de-a patra ediție a festivalului Băla Fest! appeared first on albapesurse.

Orasul Alba Iulia se poate mandri cu niste profesionisti ai rock-lui romanesc cu…iz italienesc; este vorba de noua trupa de fresh- pop rock, Dublu Click, care a fost premiata weekendul acesta la cea de a…
The post Trupa Dublu Click a fost premiată la cea de-a patra ediție a festivalului Băla Fest! appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 iulie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...