Comunicate, Stirea Zilei

Trucuri călduroase pentru zilele răcoroase!

AdesgoPR visual-01Baba Dochia ți-ar spune să porți 10 cojoace, noi însă credem că nu e cazul să renunți la confortul personal și, mai mult, la stilul tău feminin și individual, doar pentru că vremea este capricioasă. Pentru că n-ai nevoie de 10 cojoace groase, ai nevoie de câteva mici trucuri de frumusețe și produsele potrivite pentru outfit-ul tău.

Cum să te simți mai fresh și mai plină de energie în zilele friguroase?

Specialiștii ne recomandă să nu renunțăm la mișcarea zilnică, nici măcar în zilele în care temperatura coboară sub 10 grade Celsius. De ce? E simplu: organismul uman are nevoie de mișcare. Chiar și o scurtă plimbare de cateva minute, în ritm alert, te poate energiza și ajuta să depășești mai bine zilele monotone în care nu-ți vine să ieși de sub plapumă.

Așadar, încearcă să incluzi în programul tău zilnic o plimbare, cât de mică, fie și în drum spre birou sau, de la birou spre casă (mai lasă maşina sau mijloacele de transport în comun). Dacă vremea nu este prietenoasă, fă plimbarea într-un pas mai alert și respiră pe nas, nu pe gură, ca sa nu răceşti.

Alege-ți cu atenție hainele!

În loc să pui cele 10 cojoace legendare pe tine, începe prin a-ți alege corect lenjeria intimă. De exemplu, lenjeria Magic Modelator semnată Diamond By Adesgo are dublu efect benefic pentru organismul tău. Pe de-o parte dacă o porți cu regularite te poate ajuta în lupta infinită cu inperfecțiunile cauzate de kilogramele în exces sau cutele făcute de haine. Pe de altă parte, datorită materialului de cea mai bună calitate din care este realizată lenjeria Magic Modelator, îți ajută corpul să fie protejat mai bine în cazul temperaturilor mici. De la ingenioșii boxeri și până la maioul modelator care îți va fi extrem de util pe sub hainele groase, lenjeria Magic Modelator nu trebuie să-ți lipsească din șifonier.

Iar dacă vorbim despre ținutele feminine și nu vrei să renunți la a purta rochii sau fuste, chiar și în sezonul rece, alege dresurile Opaque Prestige Aloe Vera 40 DEN. Pe lângă aspectul elegant, aceste dresuri speciale îți răsfață picioarele datorită extractului de Aloe Vera imprimat în fibra materialului din care sunt realizate. Astfel senzația de frig este stopată iar senzația de oboseală a picioarelor este diminuată.

Încă un truc pe care îl poți încerca dacă ai probleme cu circulația periferică ar fi masajul cu ulei de ardei iute. Se recomandă masarea mâinilor sau picioarelor dimineața și seara folosind o cantitate extrem de mică din acest ulei, pe care îl poți chiar prepara la tine acasă. Atenție însă, senzațiile de după masaj sunt destul de…fierbinți!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 decembrie 2017

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...