Actualitate

Trei tineri din Rădeşti, prinşi de poliţişti, după ce au furat din opt locuinţe

furt locuintePoliţiştii Postului de Poliţie Rădeşti, i-au identificat, în cursul zilei de ieri, pe K.I.N., de 22 de ani, K.R.L., de 21 de ani şi Ţ.D.R., de 16 ani, toţi din comuna Rădeşti, despre care există suspiciunea că au sustras mai multe bunuri din anexele a 8 locuinţe situate pe raza comunei Rădeşti.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în perioada ianuarie – martie 2014, cei 3 tineri, au pătruns prin efracţie, pe timp de noapte, în 3 gospodării şi au sustras cabluri electrice şi obiecte metalice (ţevi, cazan de ţuică, etc), în valoare totală de peste 2.000 de lei.

În cadrul activităţilor investigative, poliţiştii au stabilit faptul că, în perioada februarie – martie 2014, cei 3 tineri ar mai sustras ţevi şi bunuri metalice, de uz gospodăresc, în dauna altor 5 cetăţeni din comuna Rădeşti, prin aceste fapte fiind creat un prejudiciu de peste 1.200 de lei. Ulterior, bunurile sustrase au fost valorificate la centre de colectare a fierului vechi.

Cercetările sunt continuate, faţă de cei 3 tineri, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale şi recuperării prejudiciului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...