Actualitate

Trei şcoli din Alba au fost închise din cauza frigului

La trei şcoli din judeţul Alba nu au fost reluate cursurile luni, după vacanţa de iarnă, din cauza unor probleme la instalaţile de încălzire de la respectivele instituţii de învăţământ, apărute din cauza temperaturilor scăzute. Este vorba de şcolile din Daia Română, Râmeţ şi Săsciori.
Dacă la şcoila din Daia Română problema a fost rezolvată în cursul zilei de luni iar cursurile au fost reluate marţi la şcolile din Râmeţ şi Săsciori elevii au avut parte de vacanţă şi marţi.
La Şcoala Generală din Săsciri învaţă 271 de elevi iar la Râmeţ 14. Astăzi conducerile celor două şcoli trebuie să comunice dacă situaţia s-a remediat iar elevii se pot întoarce la cursuri miercuri.
Conform datelor furnizate de inspectoratele şcolare judeţene, luni nu s-au făcut ore în cinci unităţi din judeţul Cluj, patru din Iaşi, câte trei din Vaslui şi Alba, două din Sibiu şi câte una din Brăila, Mureş, Ialomiţa şi Suceava.
Vă reamintim faptul că luni au fost reluate cursurile, după vacanţa de iarnă. La finalul lunii elevii vor avea parte de încă o vacanţă de o săptămână, conform structurii anului şcolar 2014-2015.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 ianuarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...