Locale, Stiri Cugir

Trei infracțiuni rutiere comise într-o singură zi de un tânăr din Cugir!

etilotest

La data de 5 decembrie 2020, în jurul orei 13,30, polițiștii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, l-au depistat pe un tânăr de 36 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru conducere sub influența alcoolului, iar permisul de conducere i-a fost reținut, eliberându-i-se o dovadă înlocuitoare a permisului, fără drept de circulație.

În aceeași zi, în jurul orei 22,00, bărbatul a fost depistat, pe raza localității Vinerea, în timp ce conducea același autoturism. De data aceasta, a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest sau recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În sarcina sa au fost reținute alte două infracțiuni, respectiv conducere fără permis și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 decembrie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...