Actualitate

Trei furturi şi o tâlhărie într-o singură noapte, isprava a doi tineri din Bucerdea Grânoasă

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, i-au reţinut pe doi tineri din comuna Bucerdea Grânoasă, care sunt bănuiţi de comiterea, în noaptea de 06/07 mai, a unei fapte de tâlhărie şi a 3 fapte de furt. Cei doi vor fi prezentaţi azi, 8 mai, Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

La data de 07.05.2015, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj i-au reţinut pe NB.L., de 26 de ani şi pe Ţ.S., de 17 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, judeţul Alba. În sarcina acestora s-a reţinut faptul că în noaptea de 06/07.05.2015, fiind sub influenţa alcoolului, au pătruns în locuinţa unui bărbat în vârstă de 85 de ani, din comună şi au sustras două cuţite de bucătărie şi un telefon mobil. Bărbatul a auzit zgomotul făcut de cei doi tineri, moment în care a fost agresat de unul din ei, fiind lovit cu pumnul în zona feţei.

Din cercetări a rezultat că în aceeaşi noapte, cei doi tineri au spart geamul unui autoturism parcat în faţa unui imobil din comună şi au sustras o sticlă de suc, iar din bucătăria unei locuinţe din comună au sustras 16 pungi cu carne. Poliţiştii au stabilit totodată că cei doi tineri au pătruns în curtea unei locuințe din comună şi dintr-un autoturism, lăsat neasigurat, au sustras o geantă în care era suma de 250 de lei şi
două memory stikuri.

În cursul zilei de azi, 08 mai 2015, N.B.L. şi Ţ.S. vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...