Locale, Stiri

Trei bărbați din Alba Iulia, reținuți de polițiști pentru fapte de furt și tentative de furt

La data de 25 august 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au desfășurat activități procedurala pentru documentarea activații infracționale a 3 bărbați, de 24, 26 și 35 de ani, din Alba Iulia, care sunt bănuiți de săvârșirea, în perioada 23 iulie – 10 august 2020, a 5 fapte de furt și tentative de furt din societăți comerciale din Alba Iulia.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 23/24 iulie, cei 3 bărbați ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unei societăți comerciale de unde ar fi sustras telefoane mobile, scule, aparate electrice și alte bunuri, în valoare de 23.000 de lei. În noaptea de 25/26 iulie ar fi pătruns, tot prin efracție, în casieria unei societăți comerciale de unde ar fi sustras 242 de lei și ar fi încercat să sustragă o cutie de valori la care au renunțat în momentul în care au fost surprinși de către agentul de pază.

În noaptea de 02/03 august ar fi încercat să sustragă un seif montat în interiorul unei alte societăți comerciale, iar 7 zile mai târziu ar fi sustras 6.000 de lei dintr-un magazin alimentar.

În noaptea de 11/12 august 2020 ar fi pătruns, prin efracție, într-un cabinet veterinar însă nu au găsit nicio sumă de bani.

La domiciliile celor 3 bănuiți au fost efectuate percheziții, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile sustrase în noaptea de 23/24 iulie, obiecte folosite la săvârșirea infracțiunilor precum și alte bunuri în legătură cu care există suspiciunea că provin din fapte de natură penală.

Față de cei 3 bărbați a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 26 august, să fie prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 august 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...