Actualitate, Stiri

Trei bărbaţi băuţi, ieşiţi la cerşit pe străzile din Aiud

Trei bărbaţi din Aiud au fost sancţionaţi de jandarmi deoarece au fost surprinşi în timp ce cerşeau şi consumau alcool în public. Totodată, cei trei s-au făcut şi auziţi de trecători şi de locatarii din zonă.

Cei trei au fost depistaţi de un echipaj de jandarmerie, luni, 16 iunie, în jurul orei 18.00, pe strada Unirii din municipiul Aiud. Aflaţi în faţa unui imobil, aceştia consumau alcool, ţipau şi vociferau zgomotos, provocând indignarea locatarilor şi a celor din jur. De asemenea, doi dintre aceştia, apelau la mila trecătorilor pentru a face rost de bani şi ţigări. Identificaţi ca fiind Marcel N. ( 36 de ani ), Sandu P. (52 de ani) şi Carol G. ( 42 de ani ), toţi domiciliaţi în Aiud, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 de lei.

Având în vedere că vara, de regulă, se înregistrează o mai mare incidenţă a acestor fapte, reamintim că, potrivit prevederilor legale, reprezintă contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 de lei consumul de băuturi alcoolice pe drumuri publice, în parcuri, stadioane şi terenuri sportive, în instituţii culturale, săli de spectacole sau unităţi economice. De asemenea, este interzis în toate mijloacele de transport în comun, autogări şi gări, indiferent dacă sunt de stat sau private. Totodată, atenţionăm că echipajele de jandarmerie vor acţiona ferm atât pentru prevenirea cât şi pentru combaterea consumului de alcool în public.  

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...