Actualitate, Turism

Transferul la aeroport, o alternativa la stress!

Transferul pasagerilor la aeroport a devenit o prioritate pentru tot mai multe firme de turism din România. Luat după modelele funcționale din țările cu experiență în turism, transferul la aeroport este disponibil acum din toate orașele țării.

Una dintre companiile de turism care efectuează acest tip de serviciu este Direct Turism, companie care asigură transferul la Aeroportul Otopeni, a introdus două curse noi și a optimizat graficul plecărilor din Brașov și Constanța.

Tariful este de 70 lei pentru ruta Aro Palace din Brașov – Aeroport Otopeni sau Gara Constanța – Otopeni. Orarul de vară este disponibil online pe www.direct-aeroport.ro sau în agențiile de turism partenere din aceste orașe. Pasagerii pot alege să călătoreasca spre Otopeni din Brașov și Constanța, apoi spre orice destinație europeană sau din întreaga lume, fie că este o vacanță în familie, city break, vizită la rude, ieșire cu prietenii, la muncă sau o sesiune de cumpărături. Direct Aeroport asigură transferuri spre Brașov și din Sfântu Gheorghe și Făgăraș.

De asemenea transferul este asigurat din Mangalia și Năvodari către Constanța. Turiștii care aleg această varianta de transfer la și de la aeroportul Otopeni pot ajunge direct la hotelurile de pe Litoral sau în stațiunile de pe Valea Prahovei. Scopul lansării acestui orar de vară, subliniază promisiunea companiei de a duce la un alt nivel serviciile de transport către aeroport din țară. Conceptul de shuttle bus, transfer aeroport, prezent în orice țară destinație turistică din întreaga lume, are ca avantaj optimizarea bugetului de călătorie. Un beneficiu aparte oferit este site-ul și serviciul de asistență non-stop, prin care utilizatorii pot cere informații legate de serviciile oferite de firmă sau pot fi asistați în rezervarea biletelor. Direct Turism oferă servicii de transport aeroport, realizând în medie 18 curse private pe zi în regim shuttle bus, pentru economia, confortul și siguranța călătorilor.

Principalele rute pe care se axează compania sunt Constanța – Otopeni 10 curse și Brașov – Otopeni 8 curse, transportul realizându-se cu microbuz, autoturism sau autocar. Serviciile de calitate și seriozitate au atras colaboratori importanți din rândul companiilor de zbor sau al agențiilor de turism din țară. Printre partenerii care îi recomandă se numără companiile aeriene BlueAir, WizzAir, Turkish Airlines dar și un numar de 146 companii partenere din cele două orașe în care activează: Constanța si Brașov. Direct Turism de la infiintare, din August 2013, a reușit să îmbunătățească imaginea serviciilor de transport turistic specific si interconectivitatea Aeroportului Otopeni cu cele două mari orase turistice ale României, să contribuie semnificativ la optimizarea bugetului de călătorie al pasagerilor care călătoresc spre Litoral, Delta Dunării, Valea Prahovei și în zona Brașovului, precum și la creșterea gradului de satisfacție al turiștilor care vizitează aceste destinații.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 august 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...