Actualitate, Social

Transavia, premiată pentru creșterea păsărilor

tpremiu_transaviaCompania Transavia a obținut recent la seminarul Aviagen pentru Europa Centrala si de Est o importantă recunoaștere a activitații sale de creștere a păsărilor. Seminarul a avut loc la Budapesta, 4-5 septembrie a.c. și a reunit mai mulți specialiști și companii avicole din Europa.
Premiul obținut de Transavia este pentru cel mai bun lot de părinți de reproducție, în anul 2012, din punct de vedere al numărului de ouă obținute pe găină transferată, ouă incubabile pe găină transferată și pui pe găină transferată.

Transavia a fost selecționată dintre mai multe companii din tari precum Marea Britanie, Cehia, Slovacia, Croația, Slovenia, Serbia, Bosnia, Azerbaijan, Kazakhstan, România, Georgia, Armenia, Uzbekistan, Moldova, Bulgaria, Ucraina, Letonia, Estonia, Lituania și Ungaria pentru a primi această distincție care certifică standardele de performanță în creșterea păsărilor.

Noi chiar ştim ce înseamnă creştere. Am crescut an de an, ajungând în frunte. Vrem nu doar să rămânem acolo, ci să urcăm şi mai mult. Evoluţia înseamnă în primul rand o creştere calitativă, iar aceasta necesită ambiţie şi perseverenţă. Intenţia noastră este nu doar să rămânem cei mai buni, ci şi să ne autodepăşim, evoluând în permanenţă” a declarat dr.ing. Ioan Popa, directorul general Transavia.

La Transavia, creştem puii în conformitate cu normele europene în toate facilitățile de producție ale diviziei de creștere a păsărilor” completează Ioan Popa. Cu o producţie anuală de peste 30 milioane de ouă şi peste 200 de hale de creştere, fermele sunt monitorizate constant de laboratoare sanitar-veterinare.

Transavia, societate pe acţiuni cu capital privat integral românesc, este liderul pieţei româneşti a cărnii de pasăre. În prezent, Grupul Transavia produce peste 55.000 de tone de carne pe an în facilităţile sale de producţie din Transilvania.

Transavia deţine 15 ferme de creştere pui de carne, două ferme de reproducţie şi două staţii de incubaţie, o fabrică de nutreţuri combinate, două abatoare performante de industrializare a cărnii şi o fabrică de procesare a cărnii, precum şi două ferme vegetale.

Din toamna anului 2007, Avicola Braşov, unul dintre producătorii cu tradiţie pe piaţa românească, face parte din grupul Transavia.

Produsele Transavia sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde în domeniu, sub controlul autorităţilor sanitar-veterinare şi de mediu şi deţin certificările IFS (International Food Standard) şi BRC (British Retail Consortium).

Transavia este prezentă pe piaţa internaţională prin exporturi în ţări din Comunitatea Europeană (printre care Franţa şi Marea Britanie), Africa şi Orientul Apropiat.

În 2006, Transavia a fost distinsă cu titlul de furnizor al Casei Majestăţii Sale Regele Mihai I.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 septembrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...