Actualitate, Social

Transavia înființează 2 noi ferme vegetale dotate cu utilaje agricole de 5 milioane de euro

transavia 1Compania Transavia, liderul pieței de carne de pui din România, anunță înființarea a 2 noi ferme vegetale la Ciuguzel (jud. Alba) si Sâmboleni (jud. Cluj). Pentru dotarea tehnologică a noilor ferme vegetale Transavia a investit exclusiv din surse proprii 5 milioane de euro pentru achiziționarea de mașini agricole John Deere de la reprezentantul local, compania Ipso Agricultură România.

Extinderea diviziei vegetale a depășit bugetul de investiții anunțat pentru acest an, iar în ultimii 7 ani, Transavia a investit peste 60 de milioane de euro urmând cele mai înalte standarde de performanță în producerea cărnii de pui în România.

transavia 2

Produsele Transavia provin dintr-un sistem de producție complet integrat de la bob la furculiță, de aceea am înfiinţat acum doi ani o divizie vegetală pentru a produce cerealele în regim propriu” declară Ioan Popa, directorul general Transavia. În 2011, Transavia a inaugurat 2 ferme vegetale la Spring (jud. Alba) şi la Rediu, comuna Aiton (jud. Cluj).

Pentru 2014, ținta este cultivarea a peste 15.000 ha teren agricol pentru asigurarea în proporție de 100% a necesarului de cereale pentru hrana păsărilor, precum și înființarea de noi culturi agricole.

Pentru un control total al lanţului de producţie, Transavia a înfiinţat în 2011 divizia vegetală prin care se asigură producerea în sistem propriu a cerealelor folosite la hrana păsărilor, o premieră în rândul marilor producători de carne de pui în România.

transavia 3

Transavia este cel mai important producător de carne din România, producem peste 55.000 tone de carne de pasăre în fermele proprii din cinci județe transilvănene (Alba, Cluj, Sibiu, Brasov, Harghita).

Toate produsele sunt realizate în conformitate cu normele de calitate internaţionale, sub controlul autorităţilor sanitar- veterinare şi de mediu, iar in anul 2006 am fost selectați drept furnizor al Casei Regale a României.

Cei 22 de ani de activitate pe piaţa avicolă din România ne atestă calitatea incontestabilă de lideri.

Fondatorul şi directorul general al companiei este dr. ing. Ioan Popa, arhitectul celei mai performante companii cu sistem integrat de creştere, procesare şi comercializare a produselor din pui din România.

transavia 4

Produsele Transavia sunt prezente pe piaţa internă în procent de 75% în marile lanţuri de retail prin brandurile Fragedo si Papane.

Transavia este prezentă şi pe piaţa internaţională, prin exporturile realizate în ţări din Comunitatea Europeană (inclusiv Franta si Marea Britanie), Africa şi Orientul Apropiat.

Cei peste 1500 de angajaţi, o echipă solidă de management, investiţii constante şi un know-how propriu stau în spatele succesului obţinut şi la baza tuturor planurilor noastre de viitor.

www.transavia.ro

www.fragedo.ro 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 noiembrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...