Stiri, Stiri Apuseni

Trâmpoiele – Intervenție deosebit de dificilă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un grajd

Marți, 22 ianuarie, seara, un echipaj al Detașamentului de pompieri Alba Iulia format din două autospeciale susținut de un echipaj al stației de pompieri Câmpeni cu o autospecială au intervenit în sprijinul SVSU Zlatna pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei anexe gospodărești din localitatea Trâmpoiele care aparține de orașul Zlatna.

Focul s-a manifestat la un adăpost de animale dintr-o zonă greu accesibilă, iar din cauza drumului impracticabil, acoperit cu zăpadă și gheață, pompierii au fost nevoiti să meargă pe jos aproximativ 2 km, până la locul incendiului.

Autospeciala cu capacitate mărită de trecere dotată cu troliu s-a dovedit inutilă în aceste condiții, acest lucru obligând pompierii, membrii serviciului voluntar și cetățenii prezenți la fața locului să stingă incendiul cu mijloace de primă intervenție și chiar cu zăpadă.

În acest incendiu a ars un adăpost de animale, construit din lemn, pe o suprafață de circa 160 mp și aproximativ 20 de tone de fân. Din incendiu au fost salvate și evacuate 5 bovine.

foto ISU AlbaDistribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 ianuarie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...