Politica

Traian Ursaleş va decide singur dacă vine la PMP

Preşedintele PMP Alba, Clement Negruţ a declarat astăzi că nu va cere nici unui primar, consilier local sau judeţean să profite de ordonanţa de urgenţă a guvernului, care permite timp de 45 de zile oricărui ales local să treacă de la un partid la altul fără a-şi pierde funcţia, pentru a veni la PMP. În ceea ce-l priveşte pe primarul din Meteş, Traian Ursaleş membru al PDl dar înscris în Fundaţia Mişcarea Populară, Clement Negruţ a declarat: ” Ursaleş de la început m-a contactat şi mi-a spus că rămâne un om de dreapta şi un băsist. El îşi va decide singur soarta.
PMP îi aşteptă petoţi cei care cred în dreapta, dar trebuie să vină cu conştinţa curată, dar nu mai repede de 2016. Aleşii locali care vor să ni se alăture se pot înscrie în Fundaţia Mişcarea Populară de unde putem colabora foarte bine.
În ceea ce priveşte respectiva Ordonanţă de Urgenţă, Negruţ a spus că pentru PMP aceasta nu există, fiind o încălcare a legii şi democraţiei. Liderul PMP Alba a spus şi că va face plângere penală împotriva premierul Ponta şi a lui Liviu Dragnea pentru abuzul pe care l-au făcut cu o lună înainte de campania electorală.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 septembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...