Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

Traian Berbeceanu a primit premiul de Poliţistul Anului 2013

Berbeceanu*În 2007 a primit titlul de Poliţistul Anului în cadrul Galei Poliţiei Române

Sâmbătă, 10 mai, comisarul-şef Traian Berbeceanu a primit sâmbătă titlul de „Poliţistul Anului 2013”.
Distincţia a fost oferită la Poiana Braşov în cadrul conferinţei Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.
În unanimitate, poliţiştii au decis acordarea titlului de „Poliţistul Anului 2013”, comisarului şef Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia.
Alături de Traian Berbeceanu s-au aflat soţia sa, vicepreşedintele SNPPC Hunedoara – Vasile Bucuci, şi vicepreşedintele SNPPC – Dumitru Coarnă. La intrarea celor patru în sala conferinţei, polţiştii s-au ridicat în picioare şiu l-au aplaudat pe Traian Berbeceanu.
Distincţia i-a fost acordată lui Berbeceanu pentru „încrederea în mişcarea sindicală a poliţiştilor şi pentru contribuţia adusă la creşterea forţei SNPPC”.
Cu acest prilej Berbeceanu a trimis un nou mesaj pentru solidarizarea oamenilor legii: „Aşa cum am promis, îmi voi dedica acţiunile pentru ca niciunui poliţist din România să nu i se mai poată întâmpla ceea ce mi s-a întâmplat mie… Vă mulţumesc tuturor. Ca simplu membru de sindicat vreau să vă transmit un mesaj de solidaritate. SNPPC m-a sprijinit, se vede că lupta sindicală este una grea, dar trebuie făcut mai mult pentru poliţişti. Sunteţi lideri de sindicat, aleşi cu speranţă şi încredere, vă rog să-i reprezentaţi pe cei care v-au ales cu demnitate… Marea mea durere în cei 23 de ani de carieră este că breasla noastră nu este la fel de unită cum este cazul jurnaliştilor de exemplu, al magistraţilor. Suntem uniţi la şpriţuri, la distracţie, dar vreau să fim uniţi şi la necaz”.
Comsiarul Traian Berbeceanu a fost îndepărtat de la şefia BCCO Alba în octombrie 2013, în urma unui dosar „confecţionat” (conform DNA) de procurorul Ioan Mureşan, procurorul Nicolaie Cean şi poliţistul Alin  Muntean.

Foto: hunedoaralibera.ro

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 mai 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...