Actualitate, Politica, Stiri

Traian Băsescu: „Am încredere în justiţie, dar şi în… Elena Udrea”

După foarte mult timp fostul (ce bine sună fostul) preşedinte Traian Băsescu a fost prezent la postul public de televiziune, unde l-a avut ca moderator pe Sorin Avram.

Băsescu a evitat cât a putut discuţia despre arestarea favoritei sale, Elena Udrea.

„Este o minciună. Eu nu am avut nici o informație că Elena Udrea ar fi implicată în lucruri ilegale. Mai mult decât atat. În mult discutat Gala Bute, ea nu a fost chemată să dea vreo declarație. Nu voi intra în corul mediatic care se desfășoară acum la adresa Elenei Udrea, mai ales că mâine este ziua în care se prezintă în fața judecătorilor. Voi respecta ceea ce am respectat în tot mandatului meu și anume comportamentul prin care să nu influențez vreo decizie. Orice aș spune despre dosare – că este Dosarul Microsoft, că este Dosarul Gala Bute, i-aș face un deserviciu. Vă pot spune doar despre mine în raport cu ea. Am încredere în acest om. Când un judecător va spune că ea este vinovată, voi respecta acest lucru. Deocamdantă discutăm de o faza premergătoare. Și DNA spune că prezumția de nevinovăție funcționează”, a declarat Băsescu în emisiunea „Vorbeşte Liber”.

„Nu vreau să mai comentez pentru că și așa este un linșaj mediatic. Este o situație de Guiness Book. Este așa o avalanșă pentru care trebuie să fii extrem de tare să reziști pentru că altfel te prăbușești, iar un om care nu se mai poate bate, este un om condamnat. Elena Udrea este un om care nu minte și în care poți avea încredere. O cunosc de 11 ani, nu am auzit-o niciodată vorbind că a luat bani. Am investit enorm de multă încredere în Elena Udrea… Nu vreau să fac speculații. Am încredere în justiție, dar și în Elena Udrea”, a mai zis Traian Băsescu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 februarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...