Actualitate, Politica, Stirea Zilei

Traian Băsescu atac la Klaus Iohannis

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a lansat un atac la adresa actualului preşedinte al României, Klaus Iohannis pe tema desemnării noului ministru al Finanţelor.

Domnule preşedinte Iohannis, Înţeleg că v-aţi înţeles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finanţe. Şi eu am făcut erori. Poate nu aţi ştiut că s-a opus reţinerii şi arestării lui Dan Şova pentru falsificarea probelor. Dar astăzi cînd ştiţi acest lucru din imaginile de la Gîndul, a-l valida pe Teodorovici care a votat pentru ascunderea adevărului, este un semnal care vă trimite înapoi la Grivco şi în braţele turnătorului Felix. Vă rog, rămîneţi pentru români cel din 16 noiembrie 2014. Toţi avem nevoie de speranţă, inclusiv un fost preşedinte”, a postat Train Băsescu pe contul de facebook

Premierul Victor Ponta l-a desemnat pe Eugen Teodorovici în funcția de ministru de Finanțe în locul lui Darius Vâlcov care şi-a dat demisia din cauza problemelor cu legea. Președintele Iohannis a acceptat propunerea, Teodorovici urmând să depună jurământul luni dimineața.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...