Actualitate, Politica, Stirea Zilei

Traian Băsescu atac la Klaus Iohannis

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a lansat un atac la adresa actualului preşedinte al României, Klaus Iohannis pe tema desemnării noului ministru al Finanţelor.

Domnule preşedinte Iohannis, Înţeleg că v-aţi înţeles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finanţe. Şi eu am făcut erori. Poate nu aţi ştiut că s-a opus reţinerii şi arestării lui Dan Şova pentru falsificarea probelor. Dar astăzi cînd ştiţi acest lucru din imaginile de la Gîndul, a-l valida pe Teodorovici care a votat pentru ascunderea adevărului, este un semnal care vă trimite înapoi la Grivco şi în braţele turnătorului Felix. Vă rog, rămîneţi pentru români cel din 16 noiembrie 2014. Toţi avem nevoie de speranţă, inclusiv un fost preşedinte”, a postat Train Băsescu pe contul de facebook

Premierul Victor Ponta l-a desemnat pe Eugen Teodorovici în funcția de ministru de Finanțe în locul lui Darius Vâlcov care şi-a dat demisia din cauza problemelor cu legea. Președintele Iohannis a acceptat propunerea, Teodorovici urmând să depună jurământul luni dimineața.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...