Actualitate, Locale, Stiri

Tragere la sorți cu premii consistente pentru albaiulienii care se debarasează de aparatele electrice vechi

În data de 13 octombrie a avut loc prima ediție a Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice, inițiativă a WEEE Forum, centrul de competență nr.1 în lume, în gestionarea deșeurilor electrice. În jur de 40 de organizații diferite din 20 de țări din întreaga lume s-au alăturat acestui demers, printre care și România.

Asociația RoRec, membră a WEEE Forum, împreună cu operatorul local partener, pun Municipiul Alba Iulia pe lista evenimentelor internaționale ce au loc cu ocazia Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice.

Până pe 20 octombrie, cetățenii din Alba Iulia au posibilitatea să se debaraseze de aparatele electrice vechi sau stricate în cadrul acțiunii de colectare organizate de autoritățile locale și Serviciul Local de Colectare Alba. În prima zi a campaniei au fost amenajate trei puncte de colectare provizorii în diverse locații din oraș, iar începând cu 14 octombrie, până pe 20 octombrie, cetățenii pot să apeleze gratuit TelVerde 0800 444 800 pentru a scăpa simplu și rapid de deșeurile electrice.

Serviciul Local de Colectare asigură preluarea gratuită de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție a deșeurilor electrice grele sau voluminoase. Tot ce trebuie să facă cetățenii interesați de acest serviciu este să sune la TelVerde 0800 444 800 și să facă o programare pentru a-i fi ridicate gratuit deșeurile.

Cetățenii care se debarasează de obiectele electrice vechi, inutile, până la încheierea acestei campanii pot câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre premiile oferite la tombolă: un aspirator, un cuptor cu microunde, două mașini de călcat, două mixere și trei cafetiere. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 22 octombrie, la ora 12.00, la Primăria Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 octombrie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...